Om företaget

Claudia Cosmetics Int. AB är ett familjeägt kosmetikaföretag som har funnits på den svenska marknaden sedan 1988. Vårt huvudkontor ligger i Trelleborg och även vårt lager där alla produkter skickas från. Vi marknadsför ett stort antal märken och produkter, allt ifrån kosmetik till kroppsvård. Vi erbjuder våra kunder produkter till en rimlig peng, men tummar inte på kvalitet för det.

Claudia har ett brett utbud av finkosmetik och bad- & håraccessoarer. Med bra produkter till ett bra pris har Claudia ökat på den svenska marknaden från år till år. Genom att även hålla sig ajour med modet inom kosmetikvärlden och därefter plocka fram färger och nyheter har Claudia blivit ett märke att räkna med!

Samtliga Claudiaprodukter är bakteriologiskt testade och ej testade på djur. Produkterna tillverkas i enlighet med EU:s kosmetikalagar samt FDA i USA.

 

VÅRA ANDRA MÄRKEN

J.R. Liggett´s , alternativet till den klassiska schampoflaskan som idag saknas på marknaden. Biologiskt nedbrytbart och utan plats är detta ett miljövänligt alternativ som sträcker sig långt över än att bara vara ett shampoo då det även går att använda för rakning, kroppstvätt och till och med klädtvätt! Upptäckten av ett gammalt recept och nostalgin från barndomen av att göra hemmagjorda tvålar gav J.R. Liggett iden och viljan att ta fram denna fantastiska shampoo bar!

La Savonnerie de Nyons fransk handgjord hårdtvål med råvaror av hög kvalitet som är berikade med organiskt sheasmör och ekologisk olivolja. Förutom hårdtvål har dom kroppsvård i sitt sortiment och samtliga av deras produkter är biologiskt nedbrytbara.

Make-up Revolution London Visionen är att varje produkt ska ge ett revolutionerande resultat till ett fantastiskt pris. Det ska vara lättillgängligt för alla passionerade makeup älskare och där ska finnas något för alla hud typer och nyanser.

 
Cosmaro Phyto är ett helt nytt märke inom hud- & kroppsvård. De naturliga ingredienserna i Cosmaro hudvård kommer alla från växtriket “phyto” och aktiveras i din hud. Endast de renaste ingredienserna är bra nog att använda! Cosmaro vårdar inte bara huden utan den kommer även att lösa många hudproblem.  I denna hudvårdsserie har varje produkt en särskild egenskap, så där finns en produkt till varje person. Produkterna har stämpeln International Organic and Natural Cosmetics Corporations vilket borgar för att hela processen har gått rätt till och att inga konserveringsmedel har tillsats. Formulan är alltså helt ”ren”. Ju bättre hud, desto bättre hälsoskydd.

Smart har produkter tillverkade av microfiber, ett material med unika egenskaper. Det består av polyester och polyamid som gör att textilen är hållbar och har lång livslängd. Den speciella delningen av fibrerna gör att materialet har en överlägsen förmåga att absorbera vatten. Dess unika struktur garanterar dessutom att de produkter som ingår i kollektionen håller passformen i tvätt efter tvätt.

SimpleSmile erbjuder peroxidfri tandblekning vilket är det mest skonsamma och säkra sättet när du skall bleka dina tänder hemma. Den stora skillnaden är priset. När du behandlar tänderna med SimpleSmiles tandblekning får du lika vita tänder som hos tandläkaren men till en bråkdel av priset. En behandling tar endast 15 minuter och du slipper biverkningar som ilande tänder etc. Alla produkter är EU-godkända och följer det nya EU-direktivet.

ColourB4 är ett enkelt och effektivt sätt att återskapa din egen hårfärg. Skonsamt mot håret och innehåller varken ammoniak eller blekmedel. ColourB4 ger ditt hår dess naturliga eller ljusaste nyanser tillbaka. ColourB4 är skonsamt mot håret och innehåller varken ammoniak eller blekmedel och är därför mer skonsamt för håret än en traditionell blekning. För regelbunden användning är en håravfärgning med extra vård, berikat med Keratin, Argan Olja och Protein. Alla ingredienser vårdar, stärker och skyddar håret. Utformad för konsumenter som ofta färgar håret hemma, men som också är uppmärksam på att vårda och skydda håret.